Süper Star Ajda'dan 'protokol'e ayar: Bilmiyorsanız gelmeyin!

Süper Star Ajda'dan 'protokol'e ayar: Bilmiyorsanız gelmeyin!

Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserine devam ederken protokolde oturan kişiler konserden ayrılmaya başladı... Şarkıyı durduran Süperstar "Porotokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin" dedi.

SÜPER Star Ajda Pekkan, Harbiye açıkhava konserinde son şarkısını bitirmeden kalkıp giden protokole kızdı ve "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" dedi ve devam etti:

"Protokol bilmiyorsanız... Göstermelik gelmeyin!"

Süper Star Ajda Pekkan menajeri Sedef'i de uyarmaktan geri kalmadı ve "Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz" dedi.

İşin tuhafı protokolde oturup da kalkanlar arasında kardeşi Semiramis Pekkan da vardı.

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

Süperstar olarak anılan sanatçı, BKM Organizasyonu ile DenizBank Açıkhava etkinlikleri kapsamında sahneye çıkarak, hayranlarını "İyi akşamlar İstanbul"

Harbiye'de konser vermekten keyif aldığını dile getiren sanatçı, "Geçen yıldan bu yana bu kadar güzel bir yaz akşamında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nun güzel atmosferinde bir aradayız. Bizi yıllarca bir araya getiren, bu kadar zevk aldığım bir ortam olmadı. Bazı arkadaşlarım iyi hatırlar. Çok güzel günler yaşadık sizlerin sayesinde. Bu akşam bütün şarkılara eşlik edeceğinize inanıyorum." diye konuştu.

Pekkan'ın konserde aralarında "Yakar Geçerim", "Vitrin", "Bir Günah Gibi" ve "Ya Sonra" gibi sevilen şarkılarına hayranları eşlik etti.

Geceye özel koreografi ve ışık gösterilerinin sunulduğu konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

İşte o anlar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler