Tarkan'dan ‘bayram’ paylaşımı: Vereceksen huzur ver
Şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabında tutuklanan öğrencilerin serbest bırakılmasını talep ettikten sonra paylaştığı videoda eski bir şarkısını tekrar söyledi. Tarkan, videoya "Vereceksen huzur ver. Bu bayramda buruk içimiz…” notunu düştü.
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alındıktan tutuklanmasının ardından birçok ilde eylemler düzenlendi. Protestolar sonucunda birçok genç gözaltına alınıp tutuklandı.
Bazı ünlüler gelişmelere sessiz kalmakla eleştirilirken ünlü şarkıcı Tarkan, Instagram üzerinden yaptığı ilk paylaşımında "Bugün bayram serbest kalsın çocuklar" ifadelerini kullandı.
Tarkan, bir sonraki paylaşımında da 2001 yılında çıkardığı efsane albümü ‘Karma’da yer alan ‘Verme’ isimli şarkısını söylediği videoyu yayımladı.
Tarkan’ın Instagram’dan paylaştığı videoya "Vereceksen huzur ver. Bu bayramda buruk içimiz. Yüzümüzün güldüğü, kalplerimizin sevinçle, ümitle dolduğu huzurlu bayramlara" notunu ekledi.
Vereceksen huzur ver…
— TarkanColl Tarkan FC (@tarkancoll) March 30, 2025
@tarkan #Tarkan pic.twitter.com/6HSCPBKgD5

