Sevgilisinin vurduğu Sehle Gündüz kurtarılamadı

Sevgilisinin vurduğu Sehle Gündüz kurtarılamadı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sevgilisi olduğu iddia edilen erkek tarafından başından vurularak ağır yaralanan 35 yaşındaki Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

ORTA Mahalle Kökçü Sokak üzerinde bulunan iş merkezindeki bir dairede 5 Eylül Perşembe günü gece saatlerinde, Sehle Gündüz (35) ile sevgilisi olduğu iddia edilen Serdar Sert (50) arasında tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışma esnasında Gündüz’ü başından silahla vuran Serdar Sert olay yerinden kaçtı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SAKLANDIĞI YERDE OLAYDA KULLANDIĞI SİLAH İLE YAKALANDI

Konuya ilişkin inceleme başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin aracını Hendek ilçesinde boş bir şekilde buldu. Aracın bulunmasından kısa bir süre sonra da şüpheli Serdar Sert, Hendek ilçesinde saklandığı yerde olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı.

Sehle Gündüz'ün tedavisi sürerken adliyeye sevk edilen Serdar Sert'in saldırıyı kıskançlık nedeniyle yaptığı öne sürüldü. Sert, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

sakarya-serdar-sert.jpg

3 ÇOCUK ANNESİNDEN ACI HABER GELDİ

Öte yandan, eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler