Korkulan oldu ve 'kayıp' Narin'in cesedi bulundu

Korkulan oldu ve 'kayıp' Narin'in cesedi bulundu

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, 19 günden bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." ifadesini kullandı.

GAZETECİ EMRULLAH ERDİNÇ: DERE YATAĞINDA BİR ÇUVAL İÇİNDE

Öte yandan gazeteci Emrullah Erdinç, Narin'in cansız bedeninin köye 3 km mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulunduğunu iddia etti. Erdinç'in X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Çok üzgünüm Narin'den acı haber geldi. 19 gündür kayıp aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 3 km mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulundu."

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Köye giriş çıkışlar, basın mensupları da dahil olmak üzere yasaklandı.

KONUŞMAK İSTEYENLER BÖYLE Mİ SUSTURULDU?

Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından yaptığı paylaşımda; "Cenaze bekleme salonunun önünde bulunan Narin Güran'ın bir yakını kalabalığa dönüp 'Gidin yalan konuşun, tamam mı?' diye sesleniyor. Önce yanındaki kadın kolundan tutarak susturmaya çalışıyor. Bir kez daha 'Yalan konuşun' dedikten sonra bir adam kadına yumruk atıyor ve birlikte içeri giriyorlar. Konuşmak isteyen herkes böyle mi susturuldu 19 gündür?" dedi.

İşte o paylaşım:

AKP MİLLETVEKİLİ ENSARİOĞLU KONUŞTU

Kamuoyunda Narin'in ölümü hakkında ailesine çeşitli iddialar öne sürülürken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu aile hakkında açıklama yaptı.

Narin'in cansız bedenine ulaşılmasına ilişkin gözaltına alınan üyelerinin de bulunduğu aileye ilişkin Sözcü TV'ye konuşan Ensarioğlu, "Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var. Ailenin hemen hemen tüm bireylerini tanırız. Aileye karşı çok spekülasyonlar var sosyal medyada. Siyasi görüşü üzerinden sorunu ele almak istemiş kimileri bu çok çirkin bir şey. Siyaseti uzak tutmak lazım bu olaydan. Siyasetin bununla ne ilgili olabilir. Bunun üzerinden bir siyasi partiyi karalamak rant elde etmek çok çirkin şeyler" dedi.

NARİN'İN ABLASININ ÖLÜMÜ DE SORUŞTURULACAK MI?

Vahşetle ilgili devam eden soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Narin'in katil zanlılarıyla ilgili detaylı soruşturma sürerken Gazeteci Emrullah Erdinç'ten de dikkat çeken bir açıklama geldi.

Erdinç, Narin’in engelli ablasının da daha önce hayatını kaybettiğini vurgulayan Emrullah Erdinç, "Her an yeni gözaltılar söz konusu. Narin’in engelli ablası da daha önce hayatını kaybetmiş. ‘Evde düştü’ denilmiş, otopsi yapılmadan defnedilmiş. Soruşturmanın selameti açısından bu da aydınlanmalı." ifadelerini kullandı.

İŞTE NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILDIĞI O GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler