Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci'den 'üç yatırımcı' müjdesi

Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci'den 'üç yatırımcı' müjdesi

Çankırı'nın Orta ilçesi Belediye Başkanı Ömer Bezci, göreve başladığı ilk günden itibaren gerçekleştirdiği başarılı icraatlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bezci, Organize Sanayi Bölgesine 3 yatırımcının geleceği müjdesini verdi.

ÇANKIRI'nın Orta ilçesinin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ömer Bezci, göreve başladığı ilk günden itibaren yoğun bir mesai sergilemekte. Başkan Bezci öncelikli olarak gerçekleştirdiği icraatlerinin başında, sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanarak "Çankırı insanına Orta isminde bir ilçeleri olduğunu" hatırlattı.

Başkan Bezci son olarak yine sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "İlçemizde kurulan Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsisi yaptığımız Cemre Sentetik İplik Şirketinin fabrikalarını ziyaret ettik. Buradan yaklaşık 100 kişinin çalışacağı fabrikanın temelinin bir ay içerisinde atılacağının ve kısa sürede faaliyete geçeceğinin müjdesini veriyorum" dedi.

İşte o paylaşım:

ÜÇ ÖNEMLİ YATIRIM VE YAKLAŞIK 165 KİŞİLİK İSTİHDAM

Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci'den alınan bilgilere göre; Başta son sosyal medya paylaşımında belirttiği Cemre Sentetik İplik Şirketi (halen Gebze'de faaliyette) faaliyette bulunan işyerlerinin tamamını Orta Organize Sanayi Bölgesine taşıyor. Fabrika üretime geçtiğinde toplamda 100 kişilik bir istihdam sağlayacak.

İkinci yatırımcı, Aypop Gıda. Halen merkezi İstanbul'da bulunan fabrika da Organize Sanayide faaliyete geçtiğinde 30 kişilik bir istihdam sağlarken, son işletme DK Makine de bölgeye yapacağı yatırımla toplamda 35 kişiye istihdam imkanı sunacak.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler