Çankırı bayrama hazırlanıyor
Çankırı Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Belediye ekipleri farklı noktalarda başta temizlik olmak üzere, ilaçlama, ot biçme çalışmalarını hız kesmeden yürütüyor...
ÇANKIRI Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Belediye ekipleri temizlik, ilaçlama, ot biçme çalışmalarını yürütüyor. Bayrama hazırlanan Çankırı Belediyesi, bayram süresince 7/24 hizmet vermeye de devam edecek.
TATLIÇAY'DA HUMMALI ÇALIŞMA
Belediye ekipleri bayram öncesi Tatlıçay’a indi. Başlatılan temizlik çalışmalarında kepçeler, çay yatağında rüsubat temizliğine başladı. Tatlıçay temizliği ıslah edilen tüm alanlarda yürütülecek.
ÇANKIRI, RENKLERİNE BÜRÜNDÜ
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bayrama hazırlık çalışmaları kapsamında belediye atölyelerinde yapılarak şehir merkezine yerleştirilen dekoratif saksılardaki çiçekleri yeniledi. Çankırı, rengarenk çiçekler ile hem bahara hem de bayrama giriş yaptı. Çiçek yenileme çalışmaları, direk tip saksılarda devam edecek.
TÜM MEZARLIKLAR VAHŞİ OTLARDAN ARINDIRILDI
Sarıbaba ve Esentepe Mezarlıkları ile yeni mezarlık alanını vahşi otlardan arındırmaya başlayan ekipler, Arife günü öncesi mezarlık temizliğini tamamlayacak. Kabir ziyaretlerinin rahat ve kolay bir biçimde yapılabilmesi için ara bağlantı yollar iyileştirildi, ulaşımı sıkıntıya sokan ağaçlar ise budandı. Sarıbaba Mezarlığı'nın ana girişinde ise kemerli kapı yapımına başlandı.
ZABITA DENETİMLERİ SÜRECEK
Ramazan ayında gıda denetimlerini arttıran Zabıta ekipleri, vatandaşların Ramazan Bayramı’na daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda girmesi amacı ile denetimlerine devam edecek.
SOKAKLARA VE İBADETHANELERE GÜL SUYU SIKILACAK
Larva ile mücadele için ilaçlama çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ise şehrin rutin temizliğinin yanı sıra bayram öncesi camilere, mezarlıklara, şehir merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu sıkacak. Geleneksel olarak Arife günlerinde yapılan uygulama kapsamında; ilaçlama araçlarına doldurularak sıkılacak özel sular ile Çankırı gül kokacak.


Bayramda çalışan işçiye mesai ücreti verilmeyecekmiş galiba! Kimileri 9 gün izin yapacak kimileri de çalışmak zorunda! Neden çalışan işçinin mesai ücreti ödenmez ki? Mesai vermiyorsan çağırma işe!!!
Yanıtla (0) (0)Parazit yapma işçi! Hele riyaset katının modernizasyonu bitsin sıra bize de gelir!!!
Yanıtla (3) (0)