MSB duyurdu: Bir asker şehit oldu

MSB duyurdu: Bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki saldırıda istihkam uzman çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, bugün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta istihkam uzman çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 4 Temmuz 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta İs.Uzm.Çvş. Cebrail Acar şehit olmuştur. Temas esnasında 2 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

sehit-cebrail-acar-eregli-resim-022.jpg

EREĞLİ İLÇESİNDE YAŞAYAN ŞEHİDİN ANNE-BABASINA VE ÇOCUKLARINA ACI HABER ULAŞTI

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Konya Emirgazi ilçesi nüfusuna kayıtlı İstihkam Uzman çavuş Cebrail Acar’ın acı haberi anne ve babasına ulaştırıldı.

Ereğli ilçesi Cahı mahallesinde yaşayan şehidin anne ve babasına çocuklarının şehadet haberi İlçe Kaymakam vekili Enes Talha Ulusoy ve ilçe yöneticileri tarafından bildirildi.

Cahı mahallesinde baba ocağına giden aile acı haberle fenalaştı. Aileye Sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Şehit askerin 6 yıldır TSK'da görev yaptığı, evli ve 1 kız, 1 erkek çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler