Kızılırmak nehir yatağında çıkan yangın söndürüldü

Kızılırmak nehir yatağında çıkan yangın söndürüldü

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden geçen Kızılırmak nehir yatağında bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

EDİNİLEN bilgilere göre, Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak yatağında bugün saat 13:30 dolaylarında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden başta Kızılırmak Belediyesi itfaiye ekipleri olmak üzere Çankırı'dan gelen Belediye itfaiyesi ile AFAD'ın müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangınla ilgili soruşturmanın başladığı öğrenildi.

yangin-resim-022.jpg

kizilirmak-yangin-resim-0333.jpg

YANGININ 'SABOTAJ' OLMA İHTİMALİ MEVCUT!

Öte yandan bugün Kızılırmak nehir yatağında bugün çıkan yangının geçtiğimiz günlerde Kavlaklı ve Sakarca köylerinde yaşanan yangınlardan kısa bir süre sonra gerçekleşmiş olması, bölge halkında "Bu yangınlar 'kasıtlı' olarak mı çıkarılıyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin bölgeden aldığı bilgilere göre; Siyasetin içerisinde olan bazı isimlerin yanan bölgelerin kısa süre içerisinde 'tarla'ya dönüştürülmesi ve akabinde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden bu bölgelerin 'kiralanması' (!) yönüne giderek bu havzaları kullanma gayreti içerisine girebilecekleri konusunda gelişmeler olduğu kaydedildi.

sakarca-kizilirmak-yangin-resim-04477.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler