Koray Erdoğan: Yeni kız öğrenci yurdumuz Çankırı’mıza hayırlı olsun

Koray Erdoğan: Yeni kız öğrenci yurdumuz Çankırı’mıza hayırlı olsun

Çankırı’daki üniversite öğrencilerinin barınma sorununu gidermek için yeni bir adım atıldı.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Çankırı’ya 236 kişilik yeni kız öğrenci yurdu kazandırdıklarını ifade ederek, "Yeni kız öğrenci yurdumuz Çankırı’mıza hayırlı olsun" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni yurt binasını gezen Başkan Erdoğan, yetkililerden yurt ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Sabiha Anne Kız Öğrenci Yurdu D Blok olarak planlanan yeni yurt 5 bin 400 metrekare alanda ve 6 katlı bir binadan oluşuyor. 236 öğrenciyi bünyesinde barındıracak olan yurt, üniversite için ilimize gelen öğrencilerin barınma sorununu biraz daha azaltmış olacak.

Yeni eğitim öğretim sezonunda yurt sorununun büyük oranda çözüldüğünü açıklayan AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Çankırı’nın sorunlarını çözmeye ve şehrimize kazanımlar sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

kyk-cankiri-resim-01.jpg

cankiri-kyk-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler