Kahramanmaraş'ta 5.0 büyüklüğünde deprem!

Kahramanmaraş'ta 5.0 büyüklüğünde deprem!

Saat 09:02'de Kahramanmaraş Pazarcık'ta 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 09.31’de ise 5.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD verilerine göre saat 09:02'de 6,26 kilometre derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 3,8 olarak kaydedildi. Daha sonra saat 09:31'de 5.0 büyüklüğünde 6.26 km derinliğinde bir deprem daha yaşandı.

AFAD tarafından yapılan açıklamada "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlenirken, deprem Gaziantep, Adana, Kayseri ve Osmaniye'de de hissedildi.

VALİ ÜNLÜER: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Mükerrem Ünlüer, "Pazarcık ilçemizde 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler