Doğu Demirkol Saba Tümer'e konuk oldu ama program yayından kaldırıldı

Doğu Demirkol Saba Tümer'e konuk oldu ama program yayından kaldırıldı

Komedyen Doğu Demirkol'un Saba Tümer'in YouTube'da yayınlanan "Saba Tümer'le" programının konuğu olduğu bölümün kaldırılmasının perde arkası ortaya çıktı.

KOMEDYEN Doğu Demirkol, Sama Tümer'in YouTube'da yayınlanan "Saba Tümer'le" programının konuğu oldu. Programın Doğu Demirkol'un konuk olduğu bölümü izlemek isteyenlerin ise hevesi bölümün yayından kaldırılmasıyla kursağında kaldı.

"FETÖ OKULLARINDA YETİŞTİM"

Odatv'den Arda Ormancı'nın edindiği bilgiye göre; Doğu Demirkol programda, her zaman anlattığı babasının ateist, annesinin ise tarikatçı olması durumunun yanı sıra "Ben FETÖ okullarında yetiştim" dedi. Ancak bu açıklamadan daha sonra rahatsız olan Demirkol programın yayından kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine ise bölüm yayından kaldırıldı.

DÖNÜŞ YAPMADI

Öte yandan bölümün yeniden yayınlanması için Saba Tümer kanadının Doğu Demirkol'dan haber beklediği ancak Demirkol'un günlerdir bu konuda dönüş yapmadığı kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ

Sadece Saba Tümer'in Instagram hesabında yayınlanan fragman kalırken, programın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, "Video neden kaldırıldı?", "İzlerken yarıda kesildi", "Gece gece videonun kaldırılması normal mi?" gibi yorumlarda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler