DEVA Ankara milletvekili Şahin'den Bakan Yerlikaya'ya çağrı

DEVA Ankara milletvekili Şahin'den Bakan Yerlikaya'ya çağrı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Av. İdris Şahin, 5 polisin karıştığı çirkin olayla ilgili olarak X'ten yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya çağrıda bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Ankara milletvekili Av. İdris Şahin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; Çankırı'da yaşanan 'polis şiddeti'nin faillerine karşı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tepki göstermeye davet ederken, saldırıyı gerçekleştiren polislerin derhal görevden uzaklaştırılmasını ifade etti. Şahin şunları söyledi:

"Her sabah bir çete çökerttik haberi ile 85 milyona müjde veren sayın @AliYerlikaya'nın Çankırı’daki polis şiddetinin faillerine karşı bir tepkisini duyan oldu mu?

Sırtında devletin giydirdiği üniforma ile belinde millete ait silahla zorbalık yapan emniyet mensupları bu cüreti kimden alıyor. Sayın bakan Çankırı insanının devletine duyduğu güveni, bu zorbaların yaptıkları haksız eylemleri yanlarına bırakmamakla göstermelisiniz.

Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren tüm güvenlik görevlilerinin derhal görevden uzaklaştırılması ve yargıya teslim edilmesi gerekmektedir.

Konunun tüm yönleriyle aydınlığa kavuşturulması için konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler