Çerkeş ilçesine devasa bir kapalı pazar yeri kazandırıldı

Çerkeş ilçesine devasa bir kapalı pazar yeri kazandırıldı

Çankırı'nın parlayan yıldızı haline gelen Çerkeş'e 3100 m2 kapalı alana sahip 2 katlı olan pazar yerinde 22 adet işyeri, 80 m2'lik 3 adet ofis, 25 m2 ve 60 m2 4 adet soğuk hava deposu, balık pazarı, doğal ürün pazarı, zabıta ofisi ve mescid bulunmakta.

ÇERKEŞ Belediye Başkanı Hasan Sopacı ilçeye yeni kazandırılan Kapalı Sebze Meyve Organik Ürün ve Balık Pazar yeri esnafını ziyaret ederek, pazar esnafına 'hayırlı işler' dileyerek yapımı yeni tamamlanan kapalı pazar yerinin hayırlı olmasını diledi.

Hem alışveriş yapan vatandaşla, hem de esnafla sohbet eden Başkan Sopacı, "Pazarlarımızı renkli ve canlı hale getiren esnaflarımız, ilçemizin de can damarı. Yaptığımız tüm hizmetleri ve yatırımları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yapmaya özen gösterdik. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Çerkeş’imize hep birlikte hizmet ediyoruz. Esnaf kardeşlerimiz daha rahat, güvenilir ve konforlu bir ortamda satış yapsınlar diye ilçemize çok kullanışlı bir kapalı pazar alanı kazandırdık. 3100 m2 kapalı alana sahip 2 katlı olan pazar yerinde 22 adet işyeri, 80 m2 3 adet ofis, 25 m2 ve 60 m2 4 adet soğuk hava deposu, balık pazarı, doğal ürün pazarı, zabıta ofisi, mescid ve abdesthane bulunuyor. Hemşehrilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışveriş yapabileceği modern kapalı Pazar yerini ilçemize kazandırdık. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm esnafımıza teşekkür ederim." dedi.

cerkes-modern-kapali-pazar-yeri-resim-04.jpg

Yeni ve modern pazar yerinde satış yapan esnaf başta olmak üzere, pazar alışverişlerini güvenli ve sağlıklı bir ortamda yerine getiren vatandaşlar da Başkan Sopacı'ya bu hizmetinden dolayı şükranlarını sundular.

hasan-sopaci-kapali-pazar-yeri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler