Çerkeş Belediye Meclisi'nden Kaptan Mustafa Can'ı duygulandıran jest

Çerkeş Belediye Meclisi'nden Kaptan Mustafa Can'ı duygulandıran jest

Çerkeş Belediye Meclisi, Çankırı için elini değil gövdesini taşın altına koyan ender isimlerden olan iş insanı ve Çankırı Konfederasyon Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın ismini ilçedeki bir caddeye verdi.

GÜNÜMÜZE kadar 'Çankırı' adının geçtiği her ortamda elini değil gövdesini taşın altına koyarak üzerine düşenden kat be kat fazlasını yerine getiren bir isim olan iş insanı Kaptan Mustafa Can'ı son günlerde en yoğun şekilde duygulandıran olan Çerkeş Belediye Meclisi'nin aldığı karar sonrası yaşandı.

Bilindiği gibi iş insanı Kaptan Mustafa Can, cv'sinde bulunan İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür Vakfı Başkanlığı'ndan sonra bugün Çankırı Konfederasyonu Başkanlığı görevini de yürütmekte. Son olarak 3'üncü Uluslararası Çankırı Tuz Festivali'nin de ana sponsorlarından olan Kaptan Mustafa Can'ın ismi, Çerkeş Belediye Meclisi'nin aldığı kararla ilçedeki bir caddeye verildi.

Belediye Meclisi'nin aldığı karar sonrası Kaptan Can, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "İnsanın yaşarken, adının memleketinde bir caddeye verilmesini görmesi çok gurur verici. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve belediye meclis üyelerine çok teşekkür ederim." dedi.

EŞİ AYŞEN CAN İLE BİRLİKTE ÇERKEŞ'E "TEŞEKKÜR" ZİYARETİ

İsminin Çerkeş'teki caddeye verilmesinden sonra beraberinde eşi Ayşen Can, ÇANDEF Başkanı Önder Tozan ve Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ile birlikte ilçeye gelerek Belediye Başkanı Hasan Sopacı'yı makamında ziyaret eden iş insanı ve Konfederasyon Başkanı Kaptan Mustafa Can, Sözcü18 Haber Merkezi'ne "Başta Çerkeş Belediye Meclisi'nin saygıdeğer üyeleri olmak üzere sayın Belediye Başkanımıza 'teşekkür' ziyaretinde bulundum. Bu vesileyle sayın Başkanımızın görevde olduğu süre içerisinde Çankırı'mızın önemli bir değeri olan Çerkeş ilçemize yapmış olduğu sayısız güzel hizmeti yerinde inceleme imkanım oldu. Başkanımız Hasan Sopacı'yı Çerkeş'e verdiği değerli hizmetleri için teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN SOPACI: ÇANKIRI İÇİN TER AKITAN İNSANLARIMIZI YAŞARKEN ONORE ETMEYİ ÖĞRENMEMİZ LAZIM

Ziyaret sonrası Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da düşüncelerini aktarırken; "Gerek sahip olduğu 'Çankırılılık' duygusu gerekse doğduğu topraklara hizmet aşkı ve sorumluluk bilinci, kendisini tanıyan her Çankırılı'nın ağabeyi konumundaki Kaptan Mustafa Can'la ilgili çok fazla söze gerek yok... Çerkeş'e yapmayı düşündüğümüz Üniversite binamız için verdiği maddi-manevi desteğin ötesinde gerek kişiliği gerekse bu toprakların insanları için beslediği samimi duyguları görmezden gelemezdik. Bugüne kadar Çankırı ve Çankırı insanı için yaptıklarının karşılığı olarak, Belediye Meclisimiz'den çıkan kararla bir caddemize onun ismini vermeyi uygun gördük" dedi.

Başkan Sopacı sözlerini; "Biz Çankırılılar olarak son yıllarda kendi insanımıza sahip çıkma konusunda biraz 'cimri' davrandığımızın farkına varmalıyız... Bunu sonlandırma adına da Çankırı'ya ve Çankırı insanına her zaman ve zeminde faydası dokunan insanlarımızı da yaşarken ödüllendirmeyi, onları onore etmeyi öğrenmemizin zamanının geldiğini düşünüyorum" diyerek tamamladı.

kaptan-mustafa-can-cerkes-ziyaret-hasan-sopaci-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler