Çankırılı Hakkı Başkan'a 'hakkı'nı verdi

Çankırılı Hakkı Başkan'a 'hakkı'nı verdi

ORC Araştırma şirketi, 'memnuniyet düzeyi en yüksek 5 büyükşehir belediye başkanı' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Ankete göre 5 kişilik listede 1 tane AKP'li başkan var. İşte o araştırma...

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yine şaşırtmadı. Belediye Başkanlığı görevi süresince vatandaşlar tarafından üst üste 'En Başarılı Belediye Başkanı' seçilen Başkan Esen, vatandaşlarının oyu ile memnuniyet anketinden de yüzünün akı ile çıkarak birinci sıraya yerleşti. Esen, tüm hemşehrilerine canı gönülden teşekkür etti.

ORC Araştırma Şirketi, seçim sonrası yaptıkları çalışmalar ile vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek İl Belediye Başkanları'nı seçti. 15-25 Temmuz tarihleri arasında 51 il merkezinde toplam 7 bin 620 katılımcı ile bilgisayar destekli telefon anket yöntemi kullanılarak yapılan Yerel Yönetimler Memnuniyet Araştırması'nda Çankırı halkı, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti. Yapılan anket sonucunda Başkan Esen, vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek ilk 5 belediye başkanı arasında yüzde 63,6'lık oran ile birinci sırada yerini aldı.

DİĞER 4 İSİM

Başkan Esen'in ilk sırada yeraldığı "Seçim sonrası yaptıkları çalışmalarla, vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek il belediye başkanları" sıralamasında 2'nci sırada Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 3'üncü sırada Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 4'üncü sırada Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve 5'inci sırada Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu yeraldı.

orc-anket-hakki-baskan-resim-03.jpg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI SIRALAMASINDA AKP'Lİ FATMA ŞAHİN İLK SIRADA

Alınan cevaplara göre memnuniyet düzeyi en yüksek ilk 5 büyükşehir belediye başkanı şu şekilde:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Yüzde 58,1.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yüzde 54,5.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu: Yüzde 53.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın: Yüzde 52,8.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Yüzde 52,1

(CHP'nin adayı Bozbey yerel seçimlerde yüzde 47,62 oy alarak belediye başkanı seçildi.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler