Çankırı'da köy muhtarını karısı av tüfeğiyle vurdu!

Çankırı'da köy muhtarını karısı av tüfeğiyle vurdu!

Son dakika... Çankırı'nın Ilgaz ilçesine bağlı Çeltikbaşı köyü muhtarı Ali İpek, eşi Nezahat İpek tarafından evde yaşanan 'kuma' (!) tartışması sonucu av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği 'son dakika' bilgisine göre, Ilgaz'a bağlı Çeltikbaşı köyünde bugün saat 15:30 dolaylarında 'kuma' (!) tartışması sonucu köy muhtarı Ali İpek (57) eşi Nezahat İpek tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Olay sonrası yapılan ihbarla bölgeye başta 112 Acil Sağlık ekibi olmak üzere jandarma ulaştı. Cinayet zanlısı Nezahat İpek gözaltına alınırken sağlık ekibi Ali İpek'in olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Ali İpek'in cansız bedeni, otopsi için Çankırı Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

TARTIŞMANIN ARKA PLANINDA "KUMA" VAR!

Çeltikbaşı köyü muhtarı Ali İpek'in, evli olmasına karşın bir süredir evde eşi ile 'kuma getirme' tehditleri nedeniyle tartışma yaşadığı ve bu tehditleri gerçeğe dönüştürerek yaşadığı eve ikinci bir kadın getirdiği, nikahlı eşi Nezahat İpek'in de yaşanan duruma daha fazla tahammül edemeyerek eşi Ali İpek'i av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilmekte.

ali-ipek-ilgaz-resim-04.jpg
Eşi Nezahat İpek'in kurşunlarıyla can veren Ali İpek, mutlu günlerinde...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler