Çankırı'da çocuklar 'uzay'ı gözetleyecek

Çankırı'da çocuklar 'uzay'ı gözetleyecek

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, çocukları farklı bir etkinlik ile buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm çocukları aileleri ile birlikte 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak etkinliğe davet etti.

ÇANKIRI Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, çocukları farklı bir etkinlik ile buluşturmaya hazırlanıyor. 20 Temmuz Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda düzenlenecek "Bizim Çocuklar Uzayı Gözetliyor" etkinliğine katılacak çocuklar, Astronom Tamer Akın’dan evren hakkında bilinmeyenleri dinledikten sonra teleskop ile gökyüzünü inceleyecek.

Çankırı Belediyesi kamp sandalyeli ekinliklerine bir yenisini daha ekledi. FSM Çocuk Akademisi'nin düzenlediği "Bizim Çocuklar Uzayı Gözetliyor" programı kapsamında Cumartesi günü saat 20:00’de başlayacak "Evren ve Biz" konulu soru cevap etkinliğinin ardından çocuklar, 20:45’te teleskop ile gökyüzünü gözlemleyecek.

Uzayın bilinmeyenlerine yolculuğa çıkacak çocuklara aileler de yine kamp sandalyeleri, termosları ve çekirdekleri ile eşlik edecek. Akademi bünyesinde yaz gecelerini birbirinden farklı aktiviteler ile renklendirmeye gayret ettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm çocukları aileleri ile birlikte etkinliğe davet etti.

cankiri-bizim-cocuklar-uzay-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler