Çankırı'da benzinlik çalışanına 'polis' şiddeti!

Çankırı'da benzinlik çalışanına 'polis' şiddeti!

Çankırı şehir merkezinde sabah saatlerinde yaşanan olay tam anlamıyla bir 'polis' rezaleti olarak kayıtlara geçecek! Benzin istasyonu çalışanı, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde görevli 1'i sivil 5 polisin darp ve şiddetine uğradı.

ÇANKIRI'da sabah saatlerinde Ankara yolu 1. km'de faaliyet gösteren BP Benzin istasyonunda çalışan personel ile tartışmaya giren C.A.C, 'sivil' kıyafetli Polis Eğitim Merkezi'nde görevli polis memurunun mesai arkadaşlarını olay yerine çağırmasıyla kötü şekilde darp ve şiddete maruz bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre benzinlikte 'pompacı' olarak çalışan C.A.C ile sivil polis memuru arasındaki tartışma sürerken, polis memuru telefonuyla mesai arkadaşlarını aradı. Olay yerine gelen 4 resmi elbiseli polis, çalışan C.A.C'yi benzinlikte 3'üncü şahısların müdahalelerini engelleyerek 'darp' ettiler. C.A.C'nin burnunun kırıldığı öğrenilirken, olayla ilgisi olmayan benzinlik çalışanları G.A ve A.K de polislerin uyguladığı şiddet sonucu çeşitli yerlerinden yaralandılar.

İhbar sonucu olay yerine Emniyet güçleri gelirken, yaralılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan olaydan Vali M. Fırat Taşolar'ın da haberdar edildiği öğrenilirken, işyeri sahibinin olay çıkartan 5 polisten şikayetçi olduğu gelen bilgiler arasında.

ÇANKIRI VALİSİ TAŞOLAR'DAN AÇIKLAMA

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"03.10.2024 Perşembe günü saat 09.15 sıralarında il merkezindeki bir petrol istasyonunda Özel Harekat Polisleri ile petrol istasyonunda çalışan görevliler arasında bir tartışma ve arbede yaşanmış olup konu Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal etmiştir.

Olaya karışan ilgili kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
63 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler