Çankırı Valisi Taşolar: Bir hap bile benim meselemdir

Çankırı Valisi Taşolar: Bir hap bile benim meselemdir

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar "Gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu tehdidine karşı, bizler kolluk kuvvetleri olarak teyakkuzdayız ve sonuna kadar gitmeye de kararlıyız." dedi.

ÇANKIRI Valisi M. Fırat Taşolar, yurdun dört bir yanını adeta 'kangren' gibi saran 'uyuşturucu' ile mücadelede kararlı olduğunu üzerine basa basa ifade etti. Vali Taşolar X hesabından yaptığı paylaşımda; "Gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu tehdidine karşı, bizler kolluk kuvvetleri olarak teyakkuzdayız ve sonuna kadar gitmeye de kararlıyız. Ancak bunu sizlerin desteğiyle çok daha kısa sürede ve etkin bir şekilde başarabiliriz" dedi.

Vali Taşolar sözlerini; "Bizim Çankırı ile ilgili bir sloganımız bir hedefimiz var: Biz diyoruz ki 'Bir hap bile benim meselemdir' diyoruz. Ve biz bu şehirde sizlerin desteğiyle bir tane bile hapın peşine düşmeye devam edeceğiz. O yüzden sizlerin bu anlamda herhangi bir tespitleri olursa lütfen ama lütfen bizimle kesinlikle paylaşın. Biz bir hapı mesele etmeye, sorun etmeye ve bununla mücadele etmeye ve benim çocuklarıma zarar verecek, onları kötü yola sürükleyecek her türlü her türlü lanet adamla mücadele etmeye devam edeceğiz. Ve onlara bu şehirde nefes aldırmayacağız. Sizin desteğinizle birlikte." şeklinde tamamladı.

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler