Çankırı Özel Final Anadolu Lisesi'nden YKS'de 'Anadolu devrimi'

Çankırı Özel Final Anadolu Lisesi'nden YKS'de 'Anadolu devrimi'

Çankırı Özel Final Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Mertcan Türker, 2024 YKS sayısal puan türünde Türkiye 578'incisi olarak gerçekleştirdiği derece ile sayısal Çankırı il birincisi oldu...

ÇANKIRI Özel Final Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Mertcan Türker, 2024 YKS sayısal puan türünde Türkiye 578'incisi olarak gerçekleştirdiği derece ile sayısal Çankırı il birincisi oldu.

Üç milyondan fazla adayın yarıştığı sınavda çok büyük bir başarı örneği sergileyen Halil Mertcan Türker’i, ailesini ve öğretmenlerini kutluyor, üniversite hayatında da başarılarının devamını diliyoruz.

Konu ile ilgili olarak Çankırı Özel Final Okulları Kurucusu Serkan Öcal; "Gerek okul gerekse özel öğretim kursu olarak Çankırı’da uzun yıllardır eğitim sektöründe çok önemli başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Bu yıl özellikle Halil Mertcan Türker’i ayrıca tebrik ediyorum. İki yıl öncesinde 15 Temmuz Anadolu Lisesi'nden kolejimize nakil oldu. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, kendisinin de iki yıllık süre içerisinde gösterdiği azim ve gayret sonucunda çok önemli bir ilerleme kaydederek Türkiye' de 578. oldu." dedi.

Öcal, başarılarının sadece Halil Mertcan Türker'le sınırlı kalmadığına dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Final Eğitim Kursumuzda eğitim gören değerli öğrencimiz İrem Güler de sözel puan türünde Türkiye 191'incisi ve eşit ağırlık puan türünde de Türkiye 957'ncisi oldu. Bu başarılar şehrimiz için de çok değerli ve anlamlıdır. Final ailesi olarak Çankırı eğitimine değer katmaya ve özel öğretim alanında marka olmaya devam ediyoruz. Yeni dönemin hazırlıklarına, yeni başarı hikayelerinin yazımına da şimdiden başladık. Başarıda emeği geçen değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."

cankiri-yks-final-halil-mertcan-turker-resim-02.jpg
YKS Sayısal'da Çankırı birincisi olan Halil Mertcan Türker

Edinilen bilgilere göre YKS Sayısal'da Çankırı birincisi olan Halil Mertcan Türker'in Ankara Hacettepe İngilizce Tıp tercihinde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler