Çankırı Barosu yeni başkanını 5 Ekim'de belirleyecek

Çankırı Barosu yeni başkanını 5 Ekim'de belirleyecek

ÇANKIRI Barosu'nun yeni başkanının belirleneceği, 19'uncu Genel Kurulu 5 Ekim 2024 Cumartesi günü yapılacak. Mevcut Başkan Av. Mustafa Deniz ile Av. Özgür Gökdaş'ın yarışacağı genel kurula sayılı günler kala adayların her biri yarışı kazanma gayretinde.

SÖZCÜ18 (Özel) ÇANKIRI Barosu'nun yeni başkanının belirleneceği, 19'uncu Genel Kurulu 5 Ekim 2024 Cumartesi günü yapılacak. İki adayla gerçekleşecek olan seçime sayılı günler kala adayların ve listelerde yer alacak isimlerin genel kurul çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mevcut Başkan Av. Mustafa Deniz’in karşısına iddialı bir aday olarak çıkan Av. Özgür Gökdaş, seçim ziyaretleri kapsamında ilçelerde bulunan meslektaşlarını ziyaret ederek neden başkan olmak istediği ve seçildiği takdirde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Meslektaşlarının ilgileri yanında Baro'nun gelecek dönemdeki faaliyetleri ve avukatların mesleki sorunları hususunda fazlaca soru ve talepleri ile karşılaşan başkan adayı Av. Özgür Gökdaş, mesleki sorunların farkında olduğunu, bununla ilgili hazırlıklarının bulunduğunu ve seçimden hemen sonra başlamak üzere gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı.

ozgur-gokdas-resim-04.jpg

5 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçimin avukatlık mesleğine yakışır olgunluk ve seviyede gerçekleşmesini istediğini belirten Gökdaş; "Bu seçim sonucunda kazananın meslektaşlarımız ve avukatlık mesleği olmasını temenni ediyor, sizlerden destek ve katkılarınızı bekliyorum" dedi. (Haber Editörü: Sevim Saylam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler