Canice katledilen Ayşenur Halil'in 'baba ocağı' Çankırı

Canice katledilen Ayşenur Halil'in 'baba ocağı' Çankırı

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil, Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Çaltıpınar köyü nüfusuna kayıtlı Yusuf Halil'in kızı olduğu öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ günlerde İstanbul/Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce Eyüpsultan'da vahşice katlettiği Medipol Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ayşenur Halil'in (19) baba ocağı Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Çaltıpınar köyü çıktı.

Çaltıpınar köyü nüfusuna kayıtlı Yusuf Halil'in kızı olan Ayşenur Halil'in ölümü bütün yurtta infial yaratırken, Ilgaz Dernekler Birliği de bir 'taziye mesajı yayınladı.

Mesaj şöyle:

"Ilgaz Çaltıpınar Köyümüzden Yusuf Halil hemşehrimizin kızı Ayşenur Halil kardeşimiz İstanbul'da bir cani tarafından vahşice katledildi.

Merhume kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz."

aysenur-halil-ilgaz-cankiri-resim-01.jpg

İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ

Boğazı kesilerek öldürülen Ayşenur Halil için 5 Ekim Cumartesi günü Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi'nde cenaze töreni yapıldı. Törene, Halil'in ailesi, arkadaşları, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de katıldı.

Cenaze namazının ardından Ayşenur Halil, Karlıtepe Mezarlığı'ndaki aile mezarlığında toprağa verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler