AK Parti Kurşunlu'nun İlçe Başkanı Ahmet Özdemir

AK Parti Kurşunlu'nun İlçe Başkanı Ahmet Özdemir

AK Parti Çankırı'da ilçe kongreleri serisinde tek adayla yapılan seçimle 8. Olağan Kongresini gerçekleştiren Kurşunlu teşkilatı, Ahmet Özdemir'i 'ilçe başkanı' seçerek tamamladı. Cuma günü Yapraklı ve Eldivan ilçe kongreleri yapılacak.

AK Parti Çankırı ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor... Bayramören ve Çerkeş ilçe kongrelerinin ardından bugün de Kurşunlu ilçesinde gerçekleştirilen 8. Olağan Kongreden Ahmet Özdemir 'ilçe başkanı' olarak çıktı.

Kongreye başta İl Başkanı Koray Erdoğan olmak üzere; AK Parti Çankırı milletvekili ve Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, TBMM 27. Dönem Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Kurşunlu'da iki dönem belediye başkanlığı yapan Şakir Kaymak, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ile mevcut bazı il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Kongre sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Başkanı Koray Erdoğan; "AK Parti Kurşunlu 8. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. AK Parti Grup Başkanvekilimiz M.Emin Akbaşoğlu ile birlikte katıldığımız kongremizde partimizin her kademesinde görev yapmış ve yapmakta olan değerli dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kongremizde İlçe Başkanı olarak seçilen Ahmet Özdemir başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Görevi devreden Abdullah İpek kardeşim ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Kurşunlu için çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz." dedi.

YENİ İLÇE YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Başkan: Ahmet Özdemir

Yönetim Kurulu: Satılmış Çataltepe, Hasan Kalem, Uğur Çalıkuşu, Fatih Boduroğlu, İstiklal Niyazoğlu, Nisanur Tatlıpınar, Ahmet Bektaş, Ramazan Yazar, Mithat Koca ve Serdar Karaağaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler