AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan'dan İnandık köylülerine müjde

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan'dan İnandık köylülerine müjde

Çankırı-Ankara Karayolu üzerindeki İnandık köyü bağlantısı için Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan hemzemin kavşak çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanacak.

Çankırı-Ankara Karayolu üzerindeki İnandık köyü bağlantısı için Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan hemzemin kavşak çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 25 milyon TL maliyetle hayata geçirilen proje, yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanarak kullanıma hazır hale gelecek.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan’ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaretlerinde talep edilen hemzemin kavşak çalışmalarının başlamasıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Yaklaşık 25 milyon proje maliyeti olan ve 3 ay içerisinde tamamlanarak kullanıma hazır hale gelecek olan kavşak çalışmalarını köy muhtarımız Yakup Araç ve teşkilatımız ile beraber yerinde inceledik. Kavşak çalışmaları tamamlandığında, İnandık köyü ve çevresindeki ulaşım büyük ölçüde rahatlayacak ve köy içerisine geçişler güvenli hale gelecek, Projenin faaliyete geçirilmesinden dolayı Sayın Bakanımıza ve Grup Başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum. Çankırı'mıza hayırlı ve uğurlu olsun."

cankiri-inandik-koyu-kavsak-calismasi-koray-erdogan-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler