AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan, köy yollarını inceleme turunda

AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan, köy yollarını inceleme turunda

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan il sınırları içerisinde yapımı devam eden köy yollarında incelemelerde bulundu.

ÇANKIRI İl Özel İdaresi 2024 Yılı Yatırım Programları kapsamında başlatılan köy yolu projeleri, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ve İl Genel Sekreteri Yüksel Çelik tarafından yerinde incelendi. İl Başkanı Erdoğan'ın inceleme turuna; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Visali Kara ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak etti.

ALICA - YUKARI ALAGÖZ ARASI ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yatırım programları çerçevesinde Alıca – Yukarı Alagöz arasında yer alan 7,40 kilometrelik yolun 1. kat sathi kaplama yapımı için asfalt altı hazırlık ve yol genişletme çalışmaları başladı. Bu çalışmalarla birlikte köy yollarının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

YENİ YATIRIM PROGRAMI: ÇATALELMA - KARADAYI - ALICA YOLU

Yerinde yapılan incelemeler sonrasında, Çankırı İl Özel İdaresi asfalt plentinin kurulmasına müteakip, Çatalelma - Karadayı - Alıca arasındaki 8.60 kilometrelik yolun sıcak asfalt (BSK) yapımı da yatırım programına alındı. Yatırım programına alınan yol için çalışmalar yıl sonunda start alacak. Bu projenin de hayata geçirilmesiyle bölgedeki ulaşım altyapısı önemli ölçüde iyileştirilecek.

AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, köy yollarındaki çalışmaları titizlikle takip ettiklerini belirterek, bu projelerin Çankırı'nın kırsal bölgelerinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını vurguladı. Çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini ve bölge halkının yol sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

koray-erdogan-koy-yollari-ziyaret-resim-06.jpg

koray-erdogan-ziyaret-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler