37 bin TL'lik 'kiralık' dairenin fiyatı haberimiz sonrası 41 bin  TL'ye çıktı!

37 bin TL'lik 'kiralık' dairenin fiyatı haberimiz sonrası 41 bin TL'ye çıktı!

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da konut kiraları 'uçmuş' vaziyette! 37 bin TL'ye 'kiralık' daire!" haberimizden sonra, sözü edilen dairenin aylık kirası 41 bin TL'ye çıktı. Ayrıntılar haberimizde...

SÖZCÜ18 sayfalarında dün yer bulan "Çankırı'da konut kiraları 'uçmuş' vaziyette! 37 bin TL'ye 'kiralık' daire!" haberimizden sonra, sözü edilen dairenin aylık kirası 41 bin TL'ye çıktı...

Konuyla ilgili olarak dairenin kiralama işinde aracılık yapan firma yetkilisi "Nedeni bilmiyorum ama ev sahibi kiralama ücretini 4 bin lira artırdı. Ben de O'nun talebini ilana yansıttım" dedi.

Sözü edilen ve aylık ücreti 41 bin TL olan 'kiralık daire' Çankırı'da Paflagonya Sitesi'nde. Daire brüt 300 m2 ve 28 katlı bloğun 25'inci katında. 5+1 olarak verilen bilgide; ısıtma Merkezi (pay ölçer), banyo sayısı 2, açık-kapalı otopark ile birlikte yetişkinler ve çocuklar için kapalı yüzme havuzu, hamamı, fitness salonu, mescidi, 24 saat güvenliği, 3 katlı kapalı otoparkı, futbol ve basketbol sahası ile duvar tenisi oynanabilecek altyapıya sahip.

Daireyi kiralamak isteyenler; 1 aylık peşin kira, 1 aylık depozito ve 1 aylık da 'emlakçı komisyonu' olmak üzere 3 aylık yani 123 bin TL'yi peşin olarak ödemek zorundalar.

ÇANKIRI'DA "ASGARİ ÜCRETLİ"NİN BÜTÇESİNE 'BİRAZCIK' UYGUN DAİRE!

Öte yandan ilan sayfasında "Çankırı'nın en ucuz kiralık dairesi"ni de sizler adına bulmak istedik ve karşımıza bakın hangi standartlarda bir daire çıktı...

cankiri-kiralik-daire-resim-01.jpg

27 Ağustos 2024 tarihli girişe göre; Merkez Aksu Mahallesindeki 2+1 sobalı müstakil ev'deki 'kiralık' dairenin aylık kirası 5 bin 500 TL.

Brüt 80 m2 olan dairemiz 26-30 yaş arasında. Giriş kat ve sobalı. 1 banyosu olan dairenin balkonu yok. Açık otoparklı daireyi 'emlak ofisi'nden kiralayabilirsiniz.

Ayrıntılar geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler