23 Nisan'da Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğu çocukların oldu

23 Nisan'da Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğu çocukların oldu

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramda Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna bu kez Cumhuriyet İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencileri oturdu.

5 NİSAN’da mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 18 gün sonra koltuğu küçük mevkidaşlarına devretti. Başkan Esen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile koltuğunu, projelerinin merkezine koyduğu çocuklara emanet etti.

23 Nisan geldi, tüm koltuklar geleceğin gerçek sahiplerine devredildi. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramda Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunu bu kez Cumhuriyet İlkokulu 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri Livanur Gökdemir, İsmail Kaçmaz ve Gamze Akdoğan sırayla paylaştı.

İLK TALİMAT: TÜM ÖĞRENCİLER YERALTI TUZ ŞEHRİNE GÖTÜRÜLECEK

Çocuk başkanların ilk talimatları ise okulların eksikliklerinin giderilmesi oldu. Küçük başkanlar, tüm okul öğrencilerinin Yeraltı Tuz Şehri’ne götürülmesi talimatını da verdi. Talimatlar Özel Kalem Müdürlüğü personellerince not alınarak gerekli müdürlüklere iletildi.

Esen, Çankırı’nın tarihi ve kültürel özellikleri üzerine yaptığı sohbette Çankırı’da çocukların görmek istediği projeleri 23 Nisan Başkanları ile istişare etti. Çiçek takdimi ile başlayan ziyaret, günün anısına çocuklara verilen hediyeler ile son buldu.

23-nisan-ilk-talimat-cankiri-resim-04.jpg

cankiri-23-nisan-cocuklar-baskanlik-koltugunda-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler