Çankırı Valisi Taşolar, öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı

Çankırı Valisi Taşolar, öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Kenbağ Tabiat Parkı'nda "Orman Benim" programına katılarak öğrencilerle birlikte ormana bırakılan atıkların temizlenmesi işinde ter akıttı ve sonrasında 'yangın tatbikatı'nı izledi...

ÇANKIRI Valisi M. Fırat Taşolar; Protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ile birlikte Kenbağ Tabiat Parkı'nda "Orman Benim" programına katılarak çevre temizliği yaptı ve yapılan yangın tatbikatını izledi.

Valiliğin X hesabından yapılan paylaşımlarda; "Valimiz Sn. @firattasolar; protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ile birlikte Kenbağ Tabiat Parkı'nda "Orman Benim" Programına katıldı. Doğa bilincinin kazanılmasını, orman yangınlarının önlenmesini, ormanda bulunan yanıcı maddelerin azaltılmasını ve ormanlara atık bırakılmamasını amaçlayan programda öğrencilerin ve vatandaşların desteği ile atıklar toplandı. Programın devamında ise yangın tatbikatı yapılarak orman yangınlarının oluşum süreci katılımcılara sergilendi." denilerek etkinlikle ilgili fotoğraflar servis edildi.

İşte o paylaşım:

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler