TOKİ, Ilgaz'da 240 sosyal konutun inşaatına başladı

TOKİ, Ilgaz'da 240 sosyal konutun inşaatına başladı

Aralık 2022'de kur'a çekimleri ile 240 sosyal konut sahibinin belirlendiği Ilgaz TOKİ konutları geçtiğimiz günlerde start aldı. Belediye Başkanı Mehmed Öztürk 250 konutluk yeni proje için de müjde verdi.

ILGAZ Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, TOKİ'nin ilçede konut yapımı için ayrılan bin (1.000) konutluk proje alanına ilk olarak yapılacak olan 240 sosyal konutun inşaatına başlandığını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kastamonu girişi, Turizm Meslek Lisesi yanında yapımına başlanan 3+1'lik 240 sosyal konut inşaatı ile birlikte bir cami, 2 dükkanlı işyeri yapımı 2025 yılının Şubat ayında tamamlanacak.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Belediye Başkanı Öztürk; "Aralık 2022'de kur'a çekimlerini yaptığımız 240 sosyal konutluk TOKİ projemiz start aldı. Yer teslimi ile birlikte inşaat çalışmaları başladı. Yüklenici firma 9 ay gibi bir sürede konutları tamamlayacağını belirtiyor." dedi.

Belediye Başkanı Öztürk, 2025 yılı için de TOKİ'den 250 sosyal konutluk bir projenin ihalesi için çalışmalara başlandığı müjdesini verdi.

Başkan Öztürk'ün X hesabından yaptığı paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler