Victor Osimhen Galatasaray'da!

Victor Osimhen Galatasaray'da!

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın, İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) Napoli forması giyen 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Victor Osimhen'i kadrosuna kattığı kaydedildi.

GALATASARAY'ın, Napoli'de kadro dışı bırakılan Nijeryalı forvet Victor Osimhen transferi için devreye girdiği öğrenildi.

Chelsea ve Napoli'nin bonservis görüşmelerinde anlaşma sağlayamaması ve transfer olmaya sıcak bakmadığı Suudi Arabistan'daki taliplerinin de geri çekilmesi üzerine ortada kalan Osimhen, Serie A oyuncu listesine de kaydedilmedi.

Napoli yönetimi ile arası bozulan ve kadro dışı bırakılan Osimhen, Avrupa'da transfer penceresinin kapanması nedeniyle çıkmaza girdi. İtalya'nın önemli gazetelerinden Corriere dello Sport, 25 yaşındaki yıldız forvet için Galatasaray'ın transfer hamlesi yaptığını yazdı.

Sarı kırmızılı kulübün, Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve maaşının tamamını karşılamayı önerdiği ifade edildi. Osimhen'in 11 milyon Euro'yu aşan maaşı bulunuyor.

İtalyan basınındaki haberde, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

VE OSİMHEN GALATASARAY'DA

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek.

MAAŞININ TAMAMI ÖDENECEK

İtalyan basınında çıkan haberlerde ise Galatasaray'ın Osimhen'in 11 milyon Euro'luk maaşının tamamını ödemeyi kabul ettiğini öne sürdü.

133 MAÇTA 94 GOLE KATKI

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 133 maçta 76 gol attı ve 18 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 100 milyon Euro olarak gösterilen Osimhen'in Napoli ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler