Umudumuz son maça kaldı: Türkiye 0-3 Portekiz

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında karşılaştığı Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.

AVRUPA Futbol Şampiyonası F Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya geldi. A Milli Takım, Dortmund'da oynanan maçtan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada Portekiz'in gollerini 21. dakikada Bernardo Silva, 29. dakikada Samet Akaydin (Kendi kalesine) ve 56. dakikada Bruno Fernandes attı.

GRUPTAN ÇIKMA ÜMİDİ SON MAÇA KALDI

A Milli Takım'da 25. dakikada sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı, Çekya maçında cezalı duruma düştü. Samet Akaydin ise 75'te sakatlandı ve sekerek oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından A Milli Takım, F grubunda ikinci maçlar sonunda 3 puanla ikinci sırada yer aldı. Portekiz ise 6 puanla grupta birinci sırada yer aldı. Portekiz, gruptan çıkmayı garantiledi.

A Milli Futbol Takımı, F Grubu'ndaki üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşı karşıya gelecek. Portekiz ise gruptaki bir sonraki maçında aynı gün Gürcistan ile karşılaşacak.

MAÇTAN SONRA VİNCENZO MONTELLA

Maçtan sonra Vincenzo Montella yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Fena bir maç oynamadık. Gollerden sonra toparladık derken, maça da ortak olduk derken yine gol geldi. İyi mücadele etti çocuklar. Biz bu sabah bir sakatlıkla uyandık. Bizim 3 kalecimiz de iyi kaleci. Tercihimizi Altay'dan yana yaptık. İşler kötü gidince milli takımda hoca hemen düşman ilan ediliyor. Bunu da anladım. İsmail bir sakatlıktan geliyor. 90 dakikayı çıkaracak durumda değil. 45 dakika oynamak ile 90 dakika oynamak aynı şeyler değil. Arda yorgundu. Kullanmak istemedik çünkü sakatlık riski vardı. Oyuna alırken bile acaba almasam mı diye düşündüm ama 3-0'da bir gol bulursak onunla, değiştirebiliriz belki skoru dedik."

F GRUBU'NDA PUAN DURUMU

Portekiz (6 puan)

Türkiye (3 puan)

Çekya (1 puan)

Gürcistan (1 puan)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri