Sumitomo çalışanı mesaide kalp krizi geçirerek yaşama veda etti

Edinilen son dakika bilgisine göre; Yakınkent Organize Sanayiinde grevde olan Sumitomo Rubber Ako'da içeride çalışan işçilerden Burak Eti (34) çay içme alanına molaya çıktığında sigara içerken kalp krizi geçiriyor. Eti, hastane yolunda yaşamını yitiriyor.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği 'son dakika' bilgisine göre, Çankırı Yakınkent Organize Sanayiinde halen grevde bulunan Sumitomo Rubber Ako'da üretim biriminde çalışan işçilerden olan Burak Eti (34), çay içme alanına molaya çıktığında sigara içerken kalp krizi geçiriyor. Eti'ye ilk müdahaleyi revir doktoru yapıyor ve 112 Sağlık ekibi ile Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürülen yolda yaşama veda ediyor.

SENDİKA ŞUBE BAŞKANI TOPCU'DAN PAYLAŞIM

Sumitomo Rubber Ako'da yaşanan olayla ilgili olarak Petrol İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu, Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda; "Çalışanımız, üyemiz, mesai arkadaşımız, Burak Eti'yi kalp krizi sonucu kaybettik... Sözleşme masasında üyelerimiz adına iyi bir şeyler yapmak için mücadele ederken, kıymetli mesai arkadaşımızı kaybetmek çok üzücü... Hepimizin başı sağolsun..." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri