Sezen Aksu'ya astronomik konser teklifi: Ne yanıt verdi

Son olarak 2016'nın Ocak ayında sahne alan ve şarkıları nesiller boyunca hafızalara kazınan Sezen Aksu, bir markanın yıldönümü kutlaması için önerilen yüksek ücreti geri çevirdi.

MASLAK'ta 16 Ocak 2016'da gerçekleştirdiği konserle 40 yıllık sahne hayatına veda eden Sezen Aksu, "Bunlar benim son İstanbul konserlerim" sözleriyle hem kendini hem de hayranlarını duygulandırmıştı. "Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Üretmeye devam edeceğim fakat daha önceden söz verdiğim birkaç konseri de yaptıktan sonra sahneye veda ediyorum. İstanbul'da son konserim. Bugün 40 yılın anısına burada benimle olduğunuz için şükranla doluyum" demişti.

Hayranları sahnelere dönmesi için çağrı yapsa da 8,5 senedir sahnelerden uzak yaşayan Sezan Aksu'yu geri döndürmek için kimse ikna edemiyor. Posta gazetesinden Kaan Ölker'in haberine göre bir markanın yıldönümü kutlamaları için Sezen Aksu'ya yalnızca bir şarkı söylemesi karşılığında yüksek bir ücret önerildi. Sezen Aksu, bu teklifi "Bir şarkı da olsa çıkmam" diyerek reddetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Magazin Haberleri