Manisa'da kaza: 4 can kaybı

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona arkadan çarpan araçtaki 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ELİM kaza, saat 06:30 sıralarında Uşak-İzmir karayolunun Gökkaya Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Emniyet şeridinde park halinde bulunan 35 ASU 585 plakalı kamyona, Mahmut Karataş idaresindeki 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı.

Kazada 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araçta bulunan Ahmet Karataş (40), Süheyla Karataş (35), Ceylan Karataş (34) ve Aslıhan Karataş (1) vefat etti. olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Murat Karataş (2) ve Babacan Karataş (4) ve aracın sürücüsü Mahmut Karataş (35) yaralandı.

Kazada ağır yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kazanın, hafif ticari araçta bulunanların Ankara'da katıldıkları düğünden memleketleri olan Torbalı Atatürk Mahallesi'ndeki evlerine dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Kamyonu emniyet şeridine park eden sürücü C.S. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın meydana geldiği bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Yaşam Haberleri