Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çankırı'da

Bugün sabah saatlerinde başta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere 3 AK Parti milletvekili ve Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, Merkez ve ilçelerde vatandaşın nabzını ölçme çalışmalarında bulundular.

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile beraberinde AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili M.Emin Akbaşoğlu, AK Parti Ankara Milletvekilleri Lütfiye Selva Çam ve Jülide Sarıeroğlu ile Konya Milletvekili Meryem Göka bugün Merkez ve ilçelerde partilileri ve vatandaşları dinlediler.

İLK DURAK ÇANKIRI VALİLİĞİ

Bakan Ersoy'u karşılama töreninde Vali M. Fırat Taşolar ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan bulundular. Karşılama sonrası Vali Taşolar, Bakan Ersoy ve beraberindekileri makamında ağırladı.

BAKAN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

MİLLETVEKİLİ MERYEM GÖKA ELDİVAN'DA PARTİLİLERİ DİNLEDİ

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Bakan Ersoy ile birlikte Çankırı'ya gelen AK Parti Milletvekili Meryem Göka, Eldivan ilçesinde partililerle ve sokaktaki vatandaşla görüştü. Vatandaşların yaşadıkları ekonomik sıkıntı ile yaşam şartlarından kesitler aktardıkları öğrenildi.

BAKAN NURİ ERSOY ILGAZ ZİYARETİ SONRASI ÇERKEŞ'TEYDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çerkeş Işıklar Konağı’nı ve Belediye Kültür Merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çankırı programı kapsamında Merkez ve Ilgaz ziyaretinin ardından Çerkeş’i ziyaret etti.

Bakan Ersoy, restorasyon çalışmaları tamamlanan Işıklar Konağında Çerkeş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından hazırlanan Çerkeş’in tescilli ve yöresel ürünleri olan Sırma Baklava, Kıymalı Su Böreği, Çerkeş Kurabiyesi, pırasa dolması, Badıma Bükmesi ve Çerkeş Lokumu’nun tadına bakarak ürünlerin üretimi ve tescil bilgileri hakkında Belediye Başkanı Hasan Sopacı’dan bilgiler aldı.

Bakan Ersoy Işıklar Konağı ziyaretinin ardından yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Belediye Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek Çerkeş yöresel halk oyunları gösterileriyle karşılandı.

Kültür Merkezi'nin içerisinde incelemelerde bulunan Bakan Ersoy Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan bilgiler alarak tesisin bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Çerkeş ziyaretinde Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Vali Mustafa Fırat Taşolar, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan ile Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu ve İl Kültür Müdürü Muharrem Ovacıklı eşlik etti.

Hatıra fotoğraflarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve beraberindekiler Çankırı'dan ayrılarak Ankara'ya döndüler...

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri