Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Allan Saint-Maximin ile Dusan Tadic (P) kaydetti.

TRENDYOL Süper Lig'in 5. haftasında Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, deplasmanda Sami Uğurlu'nun ekibi Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve Halil Umut Meler'in yönettiği maçta Fenerbahçe'nin gollerini 22. dakikada Allan Saint-Maximin ve 39. dakikada penaltıdan Dusan Tadic kaydetti.

KULÜP REKORUNU KIRDI

Fenerbahçe'de Dusan Tadic maçı 1 gol 1 asist ile tamamlarken, Allan Saint-Maximin attığı golün yanı sıra takımına bir de penaltı kazandırdı.

Fenerbahçe, bu sezon ligde çıktığı 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapatmış oldu. Öte yandan sarı-lacivertli ekip, 32 maç üst üste yenilmeyerek Süper Lig'de kulüp rekorunu kırdı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 13'e yükseltirken Kasımpaşa 5 puanda kaldı. Fenerbahçe, Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü.

Ligin bir sonraki maç haftasında Fenerbahçe derbide Galatasaray'ı ağırlarken, Kasımpaşa sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Kayserispor 2-2 Eyüpspor
Alanyaspor 0-0 Hatayspor
Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Fatih Karagümrük 3-2 MKE Ankaragücü
Iğdır FK 1-2 Esenler Erokspor
Kocaelispor 1-2 Manisa FK
Gençlerbirliği 1-0 Erzurumspor FK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri