MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun" diyerek ülke gündemini değiştiren konuşmasından sonra yurdun dört bir yanındaki MHP teşkilatlarında süregelen 'sessizlik' bugün Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde yaşanan gelişme ile bozuldu!
Ilgaz Belediyesi'nde MHP'li 4 belediye meclis üyesinden Mustafa Özcan ve Muharrem Akın partilerinden istifa ettiklerini ortaklaşa bir paylaşım ile duyurdular.
Mustafa Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"22 Ekim 2024 tarihinden bu güne kadar yaşanan süreçte, Partimizin üstlendiği rolü şahsımızın vicdan ve ülkülerimiz nezdinde kabul etmemiz mümkün değildir.
Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi Üyeliğinden 05.01.2025 tarihi itibari ile istifa ediyoruz. Bizleri bu göreve layık gören, destekleyen Değerli Ilgaz Halkına Teşekkür ederiz.
Aldığımız emaneti bağımsız olarak devam edeceğiz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Mustafa ÖZCAN Muharrem AKIN"
Ayrıntılar geliyor...