Güldürcek Barajı'nda cansız bedeni bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde barajda hareketsiz halde bulunan 47 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı..

ELİM olay, Çankırı'nın Orta ilçesi Güldürcek Barajı'nda dün saat 16:30 dolaylarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, barajda bir kişiyi hareketsiz halde gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Emniyet, İtfaiye, AFAD, Jandarma ekipleri yönlendirilmiş ve sonrasında barajdan çıkartılan Hacı Ali Cankurt (47), sağlık ekipleri tarafından Orta İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hacı Ali Cankurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hacı Ali Cankurt cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.

"BEN İYİ YÜZME BİLİRİM"

Hayatını kaybeden Hacı Ali Cankurt'un Orta ilçesine 19 km mesafedeki Kayıören köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, arkadaşlarıyla beraber 'çay içmeye' Güldürcek Barajı'na geldiği ve onlara "Ben iyi yüzme bilirim" diyerek kendisini barajın sularına bıraktığı, birkaç kez gölde yüzdükten sonra arkadaşlarının yanına geldiği de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Hacı Ali Cankurt'un İstanbul'da yaşadığı, evli ve 3 çocuk babası olduğu, bayram tatili için de köyüne geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri