Galatasaray, RFS deplasmanında 2 puanı bıraktı

Son lig maçında 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile berabere kalan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya temsilcisi RFS karşısında da 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada iki puan bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, deplasmanda Letonya ekibi RFS ile karşılaştı. Karşılaşmada 2-0 öne geçen Galatasaray, avantajı koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Son lig maçında Kasımpaşa karşısında da 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Galatasaray, Letonya deplasmanında da benzer bir senaryoyla karşılaştı. 12. dakikada Dries Mertens ve 38. dakikada Yunus Akgün ile 2-0 öne geçen Galatasaray, rakibine yakalanmaktan kurtulamadı.

RFS, 40. dakikada Janis Ikaunieks ile farkı bire indirdi. 55. dakikada Lasha Odisharia ile beraberliği yakalayan RFS, kalan sürede kalesini gole kapatarak Galatasaray'a UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk puan kaybını yaşattı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3'üncü maçını 23 Ekim Çarşamba günü İsveç ekibi Elfsborg ile kendi evinde mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi - Lig Aşaması
Hoffenheim 2-0 Dynamova Kiev
Olympiakos 3-0 Sporting Braga
Maccabi Tel Aviv 0-2 Midtjylland
Real Sociedad 1-2 Anderlecht
Karabağ 1-2 Malmö FF
Slavia Prag 1-1 Ajax
Ferencvaros 1-2 Tottenham
Lazio 4-1 Nice
Rangers 1-4 Lyon
Viktoria Plzen 0-0 Ludogorets Razgrad
Elfsborg 1-0 Roma
Porto 3-3 Manchester United
Athletic Bilbao 2-0 AZ Alkmaar
PAOK 0-1 FCSB
Beşiktaş 1-3 Eintracht Frankfurt
Union Saint-Gilloise 0-0 Bodo/Glimt
Twente 1-1 Fenerbahçe

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri