Eyüpspor 0-0 Trabzonspor

Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor-Trabzonspor mücadelesi 0-0 sonuçlandı. Trabzonspor, ligdeki ikinci maçında da gol atmayı başaramazken, Eyüpspor'un yenilmezlik serisi devam etti.

TRENDYOL Süper Lig 4. haftasında oynanan Eyüpspor-Trabzonspor maçında gol sesi çıkmadı ve iki ekip sahadan birer puanla ayrıldı.

Kasımpaşa stadında oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken, iki takım da tempo yapmakta zorlandı. Bordo-mavili ekip, geçen sezon mart ayında oynadığı Fenerbahçe maçından beri ilk kez bir lig maçının ilk yarısını şut çekemeden tamamladı.

Trabzonspor'a göre daha fazla üretken olmaya çabalayan taraf olan Eyüpspor ise, net fırsat yaratmakta zorlandı. İkinci yarı da benzer bir senaryoyla devam ederken, Eyüpspor 78. dakikada penaltı kazandı. Ancak VAR hakemi Özgür Yankaya'nın uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Atilla Karaoğlan, Svit Seslar'ın kendisini yere attığını işaret etti ve penaltıyı iptal ederek Eyüpsporlu oyuncuya sarı kart gösterdi.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, bu sonuçla, Arda Turan yönetimindeki yenilmezlik serisini dört maça çıkardı ve 8 puana ulaştı.

Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra İhsan Derelioğlu yönetiminde ilk maçını oynayan Trabzonspor ise, ligdeki ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı ve puanını 2 yaptı. Eyüpspor, ligde bir sonraki maçını Kayserispor deplasmanında oynayacak. Trabzonspor ise, kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları
Başakşehir FK 5-2 Antalyaspor
Hatayspor 0-3 Samsunspor
Beşiktaş 2-0 Sivasspor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
MKE Ankaragücü 2-1 İstanbulspor
Erzurumspor FK 3-0 Yeni Malatyaspor
Pendikspor 0-2 Iğdır FK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri