Çankırı FK 0-3 Karadeniz Ereğli Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci Grup'ta mücadele eden Çankırı FK, kendi saha ve seyircisi önünde Karadeniz Ereğli Belediyespor'a 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 5'inci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Çankırı FK, Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Karadeniz.Ereğli Belediyespor karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Mavi beyazlılar, karşılaşmanın 34'üncü dakikasında Ferhat Gerger'in ceza sahası dışından kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 geride bırakarak soyunma odasına gitti.

İKİNCİ YARIDA BEKLENEN OLMAYINCA...

Maçın ikinci yarısında beraberlik için rakip ceza sahasında girdiği pozisyonları değerlendiremeyen mavi-beyazlılar, 76 ve 90'ıncı dakikalarda Kaan Yıldırım'ın gollerine engel olamayınca karşılaşma rakip takım Karadeniz Ereğli Belediyespor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Grup'ta puan cetvelinde 3 puanla 9'uncu sırada yeralan Çankırı FK, önümüzdeki hafta Geredespor ile deplasmanda oynayacak.

TARAFTAR, UZUN BİR ARADAN SONRA TRİBÜNLERDEKİ YERİNİ ALDI

Karşılaşmayı başta Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen olmak üzere, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan da izlerken, tahminlerin üzerinde bir taraftar grubunun da tribünlerde yerlerini alarak Çankırı FK'yı desteklediği görüldü.

Grup'ta günün maçlarında alınan sonuçlar:
Suluova Sebat 0-3 Bartınspor (Hükmen)
ASD Eflanispor 0-0 Sinopspor
Çarşambaspor 0-1 Geredespor
Hacettepe 1945 1-2 Bağlumspor
Sorgun Bld 0-1 GM Sinanspor
Taşköprüspor 4-2 Çubukspor FAŞ
Yahşihanspor 1-2 Çilimli Bld

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri