Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen çalışmaları yerinde inceledi

Deveciler mevkii, Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresi, Abdülhalik Renda Mahallesi Çekirge ve Pınar Sokaklarda yol ve asfalt çalışmalarını yürüten ekipler ile bir araya gelen Başkan Esen, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yol çalışmalarını yerinde inceledi. Deveciler mevkii, Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresi, Abdülhalik Renda Mahallesi Çekirge ve Pınar Sokaklarda yol ve asfalt çalışmalarını yürüten ekipler ile bir araya gelen Başkan Esen, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Esen’e en büyük ilgiyi yine çocuklar gösterdi.

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR ÇOCUKLARDAN

Deveciler mevkiinde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyen Esen, teneffüste olan öğrencilerin yoğun tezahüratı ile karşılaştı. Okul bahçesi girişinde toplanan öğrenciler, Başkan Esen’e okul yollarını asfaltladığı için teşekkür etti.

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Yol çalışmalarını tek tek gezen Esen, bölge sakinleriyle de görüştü. Vatandaşla sohbet eden Esen, onların hayır dualarını aldı. Vatandaşlar, hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek Esen’e teşekkür etti.

BAŞKAN ESEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yol çalışmalarını yerinde inceledi. Deveciler mevkii, Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresi, Abdülhalik Renda Mahallesi Çekirge ve Pınar Sokaklarda yol ve asfalt çalışmalarını yürüten ekipler ile bir araya gelen Başkan Esen, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Esen’e en büyük ilgiyi yine çocuklar gösterdi.

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR ÇOCUKLARDAN

Deveciler mevkiinde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyen Esen, teneffüste olan öğrencilerin yoğun tezahüratı ile karşılaştı. Okul bahçesi girişinde toplanan öğrenciler, Belediye Başkanı Esen’e okul yollarını asfaltladığı için teşekkür etti.

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Yol çalışmalarını tek tek gezen Esen, bölge sakinleriyle de görüştü. Vatandaşla sohbet eden Esen, onların hayır dualarını aldı. Vatandaşlar, hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Esen’e teşekkür etti.

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri