Başkan Sopacı Karayolları Genel Müdürü'nün kapısında!

Başkan Sopacı Belediye Meclis Üyesi Osman Ünaldı ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i makamında ziyaret etti. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın Çerkeş-Kızılcahamam karayolun acil yapılması yönündeki ısrarı devam ediyo

ÇERKEŞ - Kızılcahamam karayolunda meydana gelen kazalar nedeniyle yolun duble yol olarak yapılması için Ankara’dan ayrılmayan Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın ısrarı devam ediyor.

Başkan Sopacı konuyla ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek bu yolun tehlike arz ettiğini yolun çift şeritli yol olarak yapılması yönünde bilgi verdiklerini açıklamıştı.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile yaptığı görüşme sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yol sadece Çerkeş'i Kızılcahamam'a, Ankara'ya bağlayan bir yol değil. Şu an özellikle batıdan gelen tüm araçlar daha önce Çankırı Akyurt yolunu kullanıyorlardı ancak Temelli'den Kahramankazan'a yapılan otobanla beraber batıdan gelen tüm araçlar 66 kilometre kısalttığı için Çerkeş yolunu kullanarak Kastamonu, Sinop yönüne gidiyorlar. Ayrıca Karabük yönüne giden TIR'lar ve araçlar da bu yolu kullanıyorlar. O yüzden özellikle yaz mevsiminde çok yoğun oluyor, trafikte ciddi tehlikelere sebebiyet veriyor. Çerkeş-Kızılcahamam karaolunun duble yol olarak yapılması için Sayın Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen beyefendiye taleplerimizi ilettik. Sayın Genel Müdürümüze halkımızın bu konudaki duyarlılığını aktardık ve en uygun zamanda yolun yapılacağı bilgisini aldık. Sayın Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen beyefendiye ilçemize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. 10 yıldır olduğu gibi durmadan, yorulmadan 2014 yılındaki arzu ve heyecan ile tarihi kökleri derin Çerkeş’imizi hızla kalkındırmaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Çankırı Gündemi Haberleri