Bahar ve Nihal Candan davasında ara karar açıklandı

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında ara karar açıklandı.

DOLANDIRICILIK ve suç örgütüne üye olmak suçlarından aralarında Nihal Candan ve Alisya Bahar Candan’ın da bulunduğu 21 sanıklı davada ara karar açıklandı.

Bahar Candan'ın 44 yıla kadar, Nihal Candan'ın ise 24 yıla kadar hapsi istenen davada, mahkeme tüm tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 20 Eylül Cuma gününe erteledi.

"BU ABLALARIN BANA KARŞI BİR EYLEMİ YOK"

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, "Karapara aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçlarından yargılanmalarına dün Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada beyanda bulunan müştekilerden Ercan Turanlı, 35 yıldır esnaflık yaptığını, ucuza araç alma vaadine inanarak para verdiğini ve toplamda 300 bin TL zararı bulunduğunu belirterek Candan kardeşler için, "İnternetçi ablalar var ya burada görmüştüm, bu ablaların bana karşı bir eylemi yok" dedi.

Müşteki Emre Karakaş Da mahkemedeki beyanında "icradan ucuz araba" vaadine inandığını söyleyerek BMW araç almak için kendi aracını satarak Uğur Akgün’e para gönderdiğini ancak aracı alamadığını ve 300 bin TL zarara uğratıldığını kaydederek şikâyetçi olduğunu söyledi. Diğer müştekiler de daha ucuza lüks otomobiller almak için ödeme yaptıklarını ancak otomobillerin kendilerine teslim edilmediğini belirterek şikâyetçi olduklarını söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Magazin Haberleri