AK Parti Eldivan ve Yapraklı ilçe kongreleri yapıldı

AK Parti Çankırı teşkilatı, bugün ilk olarak sabah Yapraklı, öğleden sonra da Eldivan ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Yapraklı'da İhsan Haydar ilçe başkanı olurken, Eldivan'da Şuayb Gümüş ilçe başkanı oldu.

AK Parti ilçe kongreleri maratonunda bugün Yapraklı ve Eldivan ilçeleri kongreleri gerçekleştirildi.

Sabah saat 10:30'da 8. Olağan Yapraklı İlçe Kongresi gerçekleşti. Kongreye AK Parti Çankırı milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, Aksaray Milletvekili ve Çankırı İl Koordinatörü Hüseyin Altınsoy ile İl Başkanı Koray Erdoğan ve partililer katıldı. Kongre delegeleri İlçe Başkanı adayı İhsan Haydar'la birlikte listesini oyladılar.

AK Parti Yapraklı İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu:

Başkan: İhsan Haydar

Yönetim Kurulu: Mustafa Koçak, Hasan Karakuş, Sedat Sivari, Hüseyin Balta, Taha Karabudak, Şehrinur Lafçı, Ferhat Nizam, İzzet Uğurlu, Ali Korgun ve İsmail Ölmez

ELDİVAN İLÇE KONGRESİ'NDE ŞUAYB GÜMÜŞ LİSTESİ OYLANDI

Öğleden sonra gerçekleştirilen AK Parti Eldivan ilçesi 8. Olağan Kongresi'ne Çankırı milletvekili ve Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, Aksaray Milletvekili ve Çankırı İl Koordinatörü Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Koray Erdoğan ve Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı ile partililer katıldı.

Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Demokrasi şölenimizin en önemli adımlarından biri olan Eldivan Kongremizi tamamladık. Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan’ın liderliğinde bu kutlu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz davamıza ve milletimize hayırlı olsun." dedi.

Kongrede oylanan liste sonucu oluşan AK Parti Eldivan İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Şuayb Gümüş

Yönetim Kurulu: Yönetim Kurulu: Musa Ata, Lokman Sert, Mehmet Kadıoğlu, Ferhat Karaman, Tuba Gümüş, Mehmet Kaya, Mehmet Uğur, Seyhan Yaylacı, Yakup Gökmen ve İsmail Gedene.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Çankırı Gündemi Haberleri