AK Parti Çankırı'da iki ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti Çankırı'nın Kurşunlu ve Yapraklı ilçe Başkanları görevden alındı. İki ilçe başkanlığına yeni atamalar belirlendi.

SON Dakika bilgisine göre; AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı Abdullah İpek görevden alınırken yerine Ahmet Özdemir, Yapraklı İlçe Başkanı Mustafa Koçak'ın (vekalet) yerine İhsan Haydar atandı.

YENİ ATANAN İLÇE BAŞKANLARINA PARTİ TABANINDAN TEPKİLER VAR!

Öte yandan Yapraklı ve Kurşunlu'ya atanan yeni ilçe başkanlarına tepkiler beklenenin üzerinde! Haber Merkezimizi arayan AK Partililer'in Yapraklı ilçe başkanlığına getirilen İhsan Haydar ile ilgili olarak ortaya koyduğu eleştiriler büyük bir çoğunlukla; "Geçen dönem İl Genel Meclisi üyesiydi! İstifa etti 'Belediye Başkan adayı' oldu ama seçimi kazanamadı! Seçim kazanamayan isimden 'ilçe başkanı' olur mu?" sorusunu gündeme taşıdı.

Kurşunlu İlçe Başkanlığı'na atanan Ahmet Özdemir adına yapılan eleştiriler ise; "Kendisi Taşkaracalar muhtarı idi! Taşkaracalar Kurşunlu'ya bağlı bir köy! Kurşunlu Merkez'den AK Parti İlçe Başkanlığı yapacak isim mi yok da böylesi bir tercihte bulunuldu?" şeklinde yoğunlaştı.

Meraklısına hatırlatma olarak verelim ki; Taşkaracalar köyü, halen AK Parti Grup Başkanvekili ve 3 dönemdir Çankırı milletvekili olan M. Emin Akbaşoğlu'nun köyü...

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (35)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri