AK Parti Bayramören İlçe kongresinden Serdal Kale başkan olarak çıktı

AK Parti Bayramören 8. Olağan ilçe kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek listenin yarıştığı kongrede Serdal Kale ilçe başkanlığına seçildi. Kongreyi Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu da izledi.

AK Parti Bayramören 8. Olağan Kongresi bugün İl Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirildi. Olağan Kongreye başta AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu olmak üzere; İl koordinatörü Aksaray milletvekili Hüseyin Altınsoy, TBMM 27. Dönem Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Cihan, İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ile partililer katıldı.

AKBAŞOĞLU: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDİYORUM

Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, kongre ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "AK Parti İlçe Kongrelerimize Bayramören ile Bismillah dedik. İlk günkü inançla durmadan yorulmadan büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Serdal Kale'ye ve yönetimine başarılar diliyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum." dedi.

KORAY ERDOĞAN: DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan da, kongre sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"8. Olağan Kongrelerimizin ilkini Bayramören ilçe Kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirerek başlattık.

AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın M. Emin Akbaşoğlu ve İl Koordinatörümüz Aksaray Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Altınsoy, önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanımız Ahmet Ulusoy, İl Kadın Kolları Başkanımız Melike Çilhan, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sadık Çendek, Merkez İlçe Başkanımız Bahri Kılıç ve teşkilatımız ile katıldığımız ilçe kongremizde Yeniden başkanlığa seçilen İlçe Başkanımız Serdal Kale ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin... Bayramören için Durmak Yok Yola Devam..."

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri