Adıyaman'da iki kardeş baraj gölünde boğularak can verdi

Adıyaman'da serinlemek için Atatürk Barajı gölüne giren ve boğulma tehlikesi geçiren ikinci kardeş de hayatını kaybetti.

EDİNİLEN bilgilere göre, Necmettin ve Elif Yiğit çiftinin 8 yaşındaki çocukları Berkant ve 12 yaşındaki Mahmut Yiğit, ailesiyle birlikte dün gittikleri Adıyaman merkez Gazihandede Mesire alanında Atatürk Baraj Göletine girdi.

Burada bir süre suda yüzen her iki kardeş, biranda su içerisinde kayboldu. Durumu fark eden Yiğit çifti ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık, UMKE, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin olay yerine intikalinden önce çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan 9 yaşındaki Berkant Yiğit olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale edildi. Kardeşlerden Mahmut Yiğit de sudan çıkartıldı.

Sudan ilk çıkarılan ve kent merkezindeki bir hastaneye götürülen Berkant Yiğit yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut Yiğit ise burada tedavi altına alındı.

Buradaki tedaviye karşın kardeşlerden Mahmut Yiğit de bugün hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Yaşam Haberleri