19 gündür kayıp olan Sevgi'yi miras için katletmişler!

Kırıkkale’de 25 Eylül günü kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedi, 13 Ekim'de Kızılırmak’ta bulundu. Sevgi’nin tabancayla öldürüldükten sonra cesedine 70 kilo ağırlık bağlandığı öğrenilirken, miras kavgasına kurban gittiği anlaşıldı.

KIRIKKALE'nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşayan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner, geçen 25 Eylül'de kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler önce köy ve çevresinde arama çalışmaları; Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı da öldürülmüş olabileceğini düşünerek soruşturma başlattı.

Yalçıner'in öldürülüp Kızılırmak üzerindeki köprülerden birinden atılmış olabileceğini değerlendiren JÖAK Sualtı Arama Timi, çalışmalarını köprü altlarında yoğunlaştırdı. Bu kapsamda ekipler yönlerini Karakeçili ilçesine bağlı Çeşnigir Köprüsü'ne çevirdi.

Köprünün altına dalış yapan dalgıçlar, Sevgi Gülden Yalçıner'in cesedini 7 metre derinlikte buldu. Yalçıner'in tabanca ile öldürülüp, cesedine de 70 kilo ağırlığında taşların bağlandığı ve Kızılırmak'a atıldığı belirlendi. Ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MİRAS KAVGASINA KURBAN GİTTİ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada Yalçıner'in kardeşleriyle miras anlaşmazlığı yaşadığı ve bu nedenle de mahkemelik olduğu, davanın da son aşamaya geldiği belirlendi. Evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Yalçıner'i öldürmekle suçlanan kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U, yeğeni D.G. ve H.U. tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Yaşam Haberleri