Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i darp edene ters kelepçe!

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i darp edene ters kelepçe!

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn'i darp eden kişi ters kelepçeyle adliyeye sevk edildi.

TRENDYOL 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Başkanı Gökhan İn'i, tokat atarak darp ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınan Cengiz Şen, ters kelepçe takılıp adliyeye sevk edildi.

Bu arada olayın görüntülerini kaydeden kulüp yöneticisi S.İ.'nin de polis tarafından arandığı ancak bulunamadığı belirtildi. Darbedilen Başkan Gökhan İn'in ise olayların yayılmasının ardından yakınlarına "Başım belaya girecek" diyerek kentten ayrıldığı öğrenildi. İn'in bu sebeple emniyette ifadesinin alınamadığı ifade edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Cengiz Şen, sağlık kontrolünün ardından ters kelepçeyle adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in, alacak-verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edilen bir tartışma sırasında saldırıya uğradığı anlar kameraya yansımıştı.

Saldırı anında kayıtta olan telefon, yaşanan gerilimi saniye saniye kaydetti. Saldırganın, Gökhan İn ile konuşurken sarf ettiği tehditkâr sözler dikkat çekti.

Gökhan İn'le konuşan kişi, "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yerinden kalkıp İn'e tokat atan kişi, "Duyuyor musun beni, bana bak. Olmayacak bunlar" diye bağırdı.

Gökhan İn'in ise saldırgana "Cengiz kalp var bende" dediği duyuldu.

KONGRE PAZAR GÜNÜ

Sakaryaspor kulübü geçen hafta yapılan olağanüstü genel kongresinde çoğunluk sağlanamamıştı.

Yeşil-siyahlıların mevcut kongresinde aynı zamanda adaylığını açıklayan Metin Kurtuluş da yer aldı. Mevcut Başkan Gökhan İn ve Metin Kurtuluş kongre öncesi sohbet etti.

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 22 Eylül Pazar günü yine Sakarya Atatürk Staddyumu’nda çoğunluğa bakılmaksınız kongre gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler